Tutustu äänimalja -sekä energiahoitoihin täältä

Mikä ihmeen äänimalja?


  • Maljat on metallisia käsintaottuja kulhoja, joita soitetaan erilaisilla malleteilla. Maljat värähtelevät voimakkaasti, jokainen omalla taajuudellaan.
  • Maljat asetetaan keholle tai sen ulkopuolelle jolloin ääniaallot hierovat kehoa aivan solutasolle asti. Hoidon aikana maljoja soitetaan, jolloin värähtely syvärentouttaa kehon ja mielen.
  • Maljojen värähtely kulkee kehossa saaden kaikki kehon miljardit solut värisemään. Ääni kulkee nopeammin vedessä kuin ilmassa, minkä vuoksi kehomme resonoi niin vahvasti värähtelyn kanssa. Onhan kehostamme 50-70% on vettä.Kenelle tämä sopii?


  • Tämä hoito sopii jokaiselle.


  • Äänihoidolla havaittuja vaikutuksia ovat mm. verenpaineen lasku, syvemmät yöunet, levollisempi olo, virkeämpi mieli sekä lihasten rentoutuminen ja kipukohtien lieventyminen.
  • Äänimaljahoitoja on tehty jo yli 5000 vuoden ajan. Alunperin äänimaljat ovat tulleet idästä.
  • Värähtely auttaa syvärentoutumaan solutasolta asti. Värähtely ulottuu sinne, minne hierojan sormet eivät yllä.

Energiahoito

Hoito tehdään asiakkaan levätessä mukavasti viltin alla hoitopöydällä. Hoitaja laittaa kädet asiakkaan keholle, jolloin energia välittyy kosketuksen kautta.

Olen käynyt energialla hoitamiseen reiki 1 & 2 kurssit sekä KundaliiniReikikurssit, tasoa 1-3.

.

KundaliiniReikienergia on universaalia valon ja rakkauden energiaa, joka hoitaa vastaanottajaa aina hänen korkeimmaksi parhaaksi. Hoitaja toimii tämän energian kanavana. Hoitotilanne on täten aina turvallinen tapahtuma. Vaikka energiahoito on henkistä parannusta, ei siihen liity uskontoa eikä se vaadi uskoa mihinkään.

Hoidon voi tehdä myös etähoitona, jolloin hoidon voi vastaanottaa oman kodin rauhassa.

Energiahoito tukee ja hoitaa hoidettavaa aina yksilöllisesti. Se sopii omien prosessien tueksi, avuksi tunnetukoksien aukaisuun, oman värähtelyn pitämiseen korkealla, vaikeiden tunteiden hyväksymiseen, surutyöhön ja moneen muuhun.

Äänimaljarentoutus ryhmässä

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan 13 äänimaljaa, gongia sekä tuulikelloa. Soitan myös kristallistä äänimaljaa sekä tingsoja. Nämä yhdessä luovat rauhallisen ja harmonisen äänimaailman.

Äänimaljarentoutus tai toiselta nimeltään sointukylpy kuuluu syvärentouttavaan ääniresonanssimetodiin, joka tuottaa kokonaisvaltaisen kokemuksen tuoden kehon ja mielen syvärentoutuneeseen tilaan. Tutkitusti kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyy, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranee. Äänet huuhtovat mukanaan kehon kireydet ja hiljentävät lempeästi mielen hälinän.

Sointukylpy mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvänrentoutumisen ja stressistä vapautumisen kokemuksen. Sointukylvyssä lepäät mukavasti viltin alla ja antaudut harmonisten äänten laineille.

Kokemuksia

"Olin aikaisemmin kuullut maljojen soittoa ohjatussa meditaatiossa. Ihastuin niiden ääneen ja tunteeseen kun ääni väreilee kehoon. Nyt pääsin kokemaan tämän ihan päästä varpaisiin asti ja sydämeen. Soitto miellytti ja vei mukaviin mielenmaisemiin. Ääniaallot rentouttivat ja samalla koin, että ne ne varovasti herättelivät kehossa hidastuneita virtauksia. Olo oli hoidon jälkeen levännyt" - Emmi

"Hoito oli todella rentouttava, hoidon aikana tunsi kuinka energia kulki kehon läpi ja tuli kylmät väreet. Olo oli tasapainoinen ja rauhallinen sointukylvyn jälkeen" -Silja

"Sointukylpy oli tosi miellyttävä kokemus. Ääni resonoi kehossa ja herätteli kehon jumi ja kipukohtia hellästi. Auttoi rentoutumisessa tosi hyvin." -Merja

"Sointukylpy rentouttaa, aivan kuin olisi ollut pari tuntia porekylvyissä. Hoidon jälkeen ei siis kannata suunnitella tekevänsä fyysisiä tai psyykkisiä ponnistuksia vaan nauttia autuaasta olosta. Suosittelen vahvasti Anniina sointukylpyä, vaikka vaarana on, että siihen voi jäädä helposti koukkuun" -Terhi

"Todella rentouttava kokemus. Maljojen sointi tuntui koko kehossa ja mieli matkasi moniin maailmoihin. Suosittelen lämpimästi. -Jaana