Tule nauttimaan monipuolisista ja kokonaisvaltaisista sekä kehoa että mieltä hellivistä hemmotteluhoidoista

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava syvärentoutus hoito.
Tämä lihasjännityksiä laukaiseva ja palauttava hieronta sopii sinulle jos kaipaat koko kehon kokonaisvaltaista hoitoa. Hoidon aikana sinut käsitellään päästä varpaisiin. Kivillä hierottaessa ihon toiminta aktivoituu, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy.

Kuumakivihieronnassa hoidan koko kehosi kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin.

Aromaattinen kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa voi käyttää lisänä eteerisiä öljyjä, jotka tuovat hoitoon lisää syvyyttä.

Voit valita rentouttavan ja rauhoittavan laventelin, piristävän piparmintun, metsäisen kuusen tuoksun tai ylellisen kukkaistuoksusekoituksen jossa on ruusua ja ylang ylangia.


Intialainen päähieronta

 Tämä hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Lisäksi vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea, parantaen keskittymistä ja selkeyttäen ajattelua sekä helpottaen henkistä väsymystä.

Päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Moni mainitsee unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hieronnan jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

Rentouttava jalkahieronta

Rentouttavan jalkahieronnan aikana käsittelen jalkasi niin etu kuin takapuolelta lempeän pehmeästi hieroen. Käsittely tehdään niin, ettei lihaksia muokata vaan saat pintaverenkiertoa ja lymfaa aktivoivan hieronnan.

Käsittelyn lopuksi jalkapohjat hierotaan erityisesti niihin keskittyen. Jalkahieronnassa voi myös käyttää eteerisiä öljyjä, jos haluat syventää hoitoasi.